Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Babalar Günü nedeniyle 75.yıl Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğünce düzenlenen iftar yemeğine huzurevi sakinleri ile buluşan Kaymakam Arslan, iftar yemeği sonrası huzurevi sakinlerinin babalar gününü kutladı.

Programda ilk olarak Bafra Müftülüğü ilahi gurubu Ney eşliğinde ilahiler okuyarak katılımcılara huzurlu dakikalar yaşattı. Ney ve ilahi dinletisinin ardından ezan okunarak oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından Babalar Günü pastası birer erkek ve kadın huzurevi sakinleri eşliğinde Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından kesildi. Pasta kesiminin ardından Kaymakam Arslan Huzurevi sakinlerine hediyelerini dağıttı ve konuşma yaptı.

Arslan konuşmasında, “Bu gün burada sizinle buluşmamızın asıl nedeni babalar günüdür. Geçtiğimiz aylarda da annelerimiz dolayısı ile buraya gelmiştik. Bu günde babalarımızın yanında olmak için onların gönüllerini almak için buraya geldik. Babalık güzel bir duygu, çoğunuz torun sahibi oldunuz, çoğunuzun gelini, damadı var. Dolayısıyla bu yaşa kadar gelmek bu olgunlukta olmak güzel, mutluluk verici bir olay. Sizin için Allah uzun ömürler versin diye dualar ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Suriyeli vatandaşlarımız ile iftar programına katılacağız sonrasında şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte olacağız. Bu birlikteliklerimizin nedeni gönül almaktır. Huzur içerisinde mübarek ayı ihya etmek ve yaşamaktır. Allah nasip ederse sizleri Sinop ve Konya'ya gönderdiğimiz gibi bayram sonrası Bursa'ya Uludağ ve Yeşil Türbeye göndermek istiyorum. Buranın huzurevi olduğunu biliyoruz. Zaten buranın huzuru bizim mutluluk kaynağımızdır.” dedi.