Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Kızılay Mükerrem Toker Aşevi'nce hazırlanan yemeğin Bucaklı mahallesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtımına katıldı.

Kızılay Mükerrem Toker Aşevi'nde Ramazan boyunca gönüllü olarak yemek dağıtan Kızılaycılarla sohbet eden ve daha sonra Kızılay yeleğini giyen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Türk Kızılayı Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ile birlikte Bucaklı mahallesinde ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtımında bulundu. Mahallede vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Kaymakam Cinbir, vatandaşlarla da sohbet etti.

Silifke’de Kızılay’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Silifke Kaymakamı Cinbir, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit edip ihtiyaç sahiplerine yardımların zamanında ve eksiksiz ulaşmasını sağlamak bizim için çok önemli. Bu anlamda sıcak yemek dağıtımı yapılan evleri gezerek uygulamayı yerinde gördük. Vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek girmesinden dolayı çok mutlu olduklarını gördüm. Bizim amacımız vatandaşlarımıza mutlu edebilecek nitelikte hizmet etmek, onlara devletimizin şefkat elini uzatmaktır. Gönüllü olarak yemek dağıtımına katıldığım için mutluyum."

Türk Kızılayı Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ise şu ifadeleri kullandı: “Türkiye genelinde Kızılay’a ait 14 aşevinden Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ramazan ayı süresince de her gün mahallelerde 50 kişilik gönüllü ekip ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşıyoruz. Aşevimize, kamu kurum ve kuruluşların gıda desteği, Türkiye geneli ve Silifke’de yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Yemek dağıtımımıza gönüllü olarak katılan ve bizlere her zaman destek veren Silifke Kaymakamımız Şevket Cinbir’e çok teşekkür ediyoruz. İyilik yolunda herkesi bu kervana katılmaya davet ediyoruz.”