Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, insan hayatında her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu belirterek yaşlı vatandaşlara her zaman gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini söyledi.

İlçe Kaymakamı Ali Doğan beraberinde Nüfus Müdürü Osman Ergin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Sağlamer Örencik, Kabalı, Kıyılı, Ovacık, Gümüşsuyu Hanözü ve çevre köyleride ziyaret ederek burada yaşayan yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek günüllerini alan Kaymakam Doğan, “Sağlığınız nasıl?”, “Size bakan kimse var mı?”, “Emekli maaşınız ya da sosyal güvenliğiniz var mı?”, “Huzurevine yerleşmek ister misiniz?”, "Herhangi bir ihtiyaç veya talebiniz var mı?", “Sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı?” gibi sorular sorarak istek ve taleplerini dinledi. Yaşlılardan yasal olarak gerekmedikçe resmi işlemler için ilçe merkezine gelmemelerini isteyen Kaymakam Doğan, “Gelemeyecek durumda iseniz siz muhtarlarınıza talebinizi iletin, biz onun aracılığıyla sizlere memur göndeririz. Önemli olan sizin rahat ve hururlu olmanızdır.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Doğan’a teşekkür eden yaşlı vatandaşlar ise "İlk defa bir kaymakam bizleri ziyaret etti ve yakından ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." diye konuştu.