Ünlü şovmen Jay Leno'nun programına konuk olan Kardashian, beyaz dantel işlemeli transparan kıyafetiyle doğum sonrası ne kadar zayıfladığını gösterdi.Haziran ayında doğum yapan 33 yaşındaki yıldız, Atkins diyeti sayesinde kilo verdiğini ifade etti.

Hamilelik sırasında aldığı kiloların “hayatındaki en büyük zorluk” olduğunu ifade eden Kardashian, üniversite yıllarında da uyguladığı Atkins diyeti sayesinde 22 kilo verdiğini açıkladı. Hamileyken aldığı kiloların eleştiri konusu olmasının “canını acıttığı”nı söyleyen Kardashian, gebelik döneminde preeklampsi adı verilen bir rahatsızlık geçirdiğini, bu yüzden bu kadar kilo aldığını ve beş hafta erken doğum yaptığını söyledi.

Kim Kardashian'a 22 kilo verdiren Atkins diyeti nedir?

Program, diyetinizdeki karbonhidrat miktarını büyük oranda azaltmanız şeklinde işler. Bu durum vücudunuzu, yağları sanki temel yakıtıymış gibi yakmaya başlaması konusunda harekete geçirir. Diyette belirtilen tatlı, lezzetli ve bol çeşitli yemekleri yemek bir yaklaşımdır. Kendinizi aç bırakmanız gerekmez, sadece düşük karbonhidrat planında belirtilen doğru yiyecekleri seçmeniz yeterlidir.