Ramazan ayına sayılı günler kalması ile birlikte Kimse Yok Mu Derneği Samsun şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını hızlandırdı. Fakir ailelerin Ramazan'da iftar ve sahur sofralarının sıkıntısız geçmesini hedefleyen dernek, kendilerine yapılan bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Dernek ilk iftardan itibaren beş noktadan sıcak yemek dağıtımı da yapacak.

Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan münasebetiyle daha önceden tespit ettiği yardıma muhtaç ailelere kuru gıda yardımına başladı. Canik ve İlkadım ilçelerindeki ihtiyaç sahibi ailelerin başvuralarını değerlendiren dernek yetkilileri, imkanları ölçüsünde taleplere cevap vermeye çalışıyor. Ayrıca bu ailelere tespit edilen noktalarda sıcak yemek dağıtımı da yapacak. Ramazanın ilk iftarından itibaren sıcak yemeğin 5 noktadan dağıtılacağını ifade eden Şube Başkanı Hasan Köksal, yardımlar geldiği müddetçe daha çok aileye ulaşabileceklerini söyledi.

"Biz dernek olarak bize yapılan bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakla mükellefiz. Bu yardımların yerine ulaşmasında bir köprü vazifesi görüyoruz." diyen Köksal, bu hayır ayında daha çok yardımseverin yardımlarını beklediklerini ifade etti. Şube Başkanı Hasan Köksal, şu ana kadar yardım yapanlara da teşekkür ettiklerini ifade etti.