Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan yardımlarını yoksullara ulaştırmaya başladı. Durumları tespit edilerek dernek binasına davet edilen onlarca fakire, yardım kolileri teslim edildi.

Derneğin Diyarbakır temsilciliği, Ramazan ayına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarına başladı. Fakir ve mağdur ailelerin Ramazan'da iftar ve sahur sofralarının sıkıntısız geçmesini hedefleyen dernek, kendilerine yapılan bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı hızlandırdı. Diyarbakır merkez Yenişehir, Bağlar, Kayapınar ve Sur ilçesindeki ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin başvurularını değerlendiren dernek, en mağdurundan başlayarak ailelere yadım almaya davet etti. Derneğin Diyarbakır temsilcisi Racep Tanış, kendilerine yapılan bağışları muhtaçlara ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

“Bu yardımların yerine ulaşmasında bir köprü vazifesi görüyoruz." diyen Tanış, onun için başvuruları titizlikle incelediklerini kaydetti. Yoksulların Ramazan ayında sıkıntı çekmemeleri için yardımları dağıtmaya başladıklarını anlatan Tanış, hayırseverlerin bağışı oldukça daha çok yoksula yardım edeceklerini kaydetti. Tanış, Ramazan bayramı öncesindeki ise yine tespit edecekleri fakirler için giyim yardımında bulunacaklarını hatırlattı.