Kimse Yok Mu Derneği Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinde mağdur olan insanlar kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. Kimse Yok Mu Derneği de yardım çığlığına duyarsız kalmayarak muhtaç durumdaki insanların yardımına koşuyor. Yılın her döneminde birçok coğrafyada yardımlarını devam ettiren dernek, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yardımlarını artırdı. Gönüllüleriyle birlikte Ramazanda ihtiyacı olanların kapısını çalan dernek gönüllüleri, onların iftar sofralarını şenlendirdi.

Kimse Yok Mu Derneği İstanbul Şubesi’ne bağlı Edirne İyilik Noktası gönüllüleri de bu kutsal ayda boş durmadı. İyilik Noktası gönüllüleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisini kapılarında teslim edildi. Zor şartlar altında Ramazan ayını geçiren ailelerin yüzü yapılan gıda yardımıyla bir nebze olsun güldü.

Kimse Yok Mu Derneği’nin Edirne İyilik Noktası Halkla İlişkiler Yetkilisi Serkan Uslu yaptığı açıklamada, derneğin 'kimse yok mu' diyen herkesin yardımıyla koştuğunu söyledi. Derneğin yılın her döneminde Türkiye’de ve dünyanın farklı coğrafyalarında insanların yardımına koştuğunu ifade eden Uslu, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştıklarını kaydetti.