Feza Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini devam ettiren Sare Daştan İlkokulu’nun öğrencileri, küçük dostları kuşları unutmadı.

Öğrenciler dondurucu soğukların yaşandığı şu günlerde öğretmenlerinin desteğiyle yaptıkları kuş yuvalarını doğaya bıraktı. 2013 yılında butik okul konseptinde açılan Feza Sare Daştan İlkokulu’nda verilen üst düzey İngilizce eğitimi, zenginleştirilmiş eğitim programı sosyal ve sportif etkinliklerin yanında “Değerler Eğitimi Projesi” de çok önemli bir yer tutuyor. Eğitim kapsamında tespit edilen değerler okulun tüm sınıflarında etkinlik ve proje temelli olarak işleniyor. Bu bağlamda merhamet ve yardımseverlik değerleri işlenirken soğuk havalarda kuşlara yardımcı olabilmek için öğrenciler kendi elleriyle kuş yuvası yaparak doğaya bırakıyor.
İçinde yaşadığımız modern dünyada üretilen her şeyin hızlı ve hoyratça tüketilerek evrensel değerlerden uzaklaşıldığını söyleyen Okul Müdürü Ersin Karaoğlu, "Sosyal yapısı güçlü bir toplum oluşturabilmek için değerlerimize sahip çıkmak ve öğrencilerimizi evrensel değerlerle donanmış olarak yetiştirmek çok önemli." dedi.