Türk KızıIayı Osmaniye Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı. Minik Eller Üşümesin Projesi kapsamında 250 öğrenciye okul çantası mont ve bot dağıtıldı.
Yardımların Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi İlkokul öğrencileri için düzenlenen “Minik Eller Üşümesin” kampanyası kapsamında Toprakkale M. Cevlani Önal İlkokulundan 109 Öğrenci, Toprakkale Atatürk Ortaokulundan 91 öğrenci ve Çona Nurdağı İlkokulu ve Ortaokulundan 50 öğrenci olmak üzere 250 öğrenciye yapıldığını belirten Türk Kızılayı Osmaniye Şube Başkanı İsmet İpek,"Şube olarak isteğimiz üzerine Osmaniye’deki ihtiyaç sahibi öğrencilerin geçtiğimiz Aralık ayında Okul İdaresi tarafından tespit edildi. Şube olarak bu gün Osmaniye'de 250 öğrenciye yardımda bulunduk." dedi.
Türk Kızılayı bugün de aynı ruhla çalışmakta, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da insani yardım çalışmaları yapma devam ettiğini belirten İpek, "Genel merkezimizin 26 ilde yaptırdığı kamuoyu araştırmasında Türk Kızılayı’nın Türkiye’nin %92 oranında “En Güvenilir Yardım kuruluşu” olduğu kanıtlanmıştır. Kızılay olarak ihtiyaç duyan her insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. dedi.”
Yapılan konuşmaların ardından M. Cevlani Önal İlkokulundan 109 Öğrenciye yardım paketleri dağıtıldı.
dağıtım töreninde; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Basri Doğan, Toprakkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam, Mehnmet Cevlani Önal İlkokulu Müdürü Yılmaz Gök, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Yetiş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.