Kızılay Batman Şube Başkanlığı tarafından kentte 300 aileye sıcak pide ve kavurma dağıtımı yapıldı.

Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Sıcak pide ve kavurma dağıtımının bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştiğini dile getiren Tezdiğ, 300 aileye sıcak pide ve kavurma dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tezdiğ şunları kaydetti: “Manevi huzurun ve paylaşımın zirveye çıktığı şu mübarek Ramazan ayında Kızılay olarak tüm halkımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini kutluyorum, ihtiyaç sahibi ailelerimizin iftar sofralarına bir katkıda biz sağlayabildiysek ne mutlu bize, bu mübarek günlerde alacağımız birer hayır duası ve ailelerin yüzlerindeki birer tebessüm bize yeter. Ramazan ayı bereket ve paylaşım ayıdır. Ramazan ayı bereket ayıdır, Ramazan ayı paylaşma ayıdır, Ramazan ayı kardeşlik duygularının pekiştiği sofraların bereketlendiği tokun açın halinden anladığı bir aydır.”

Tezdiğ, ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarına bir katkı sağlayabilmek amacıyla başlattıkları sıcak pide ve kavurma geleneğini sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.