Bursa'nın Karacabey ilçesinde seçim konuşması yaparken elektrik kesilen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, konuşmasına mikrofonsuz devam etti. Müezzinoğlu, "Teknolojiye teslim olmayacağız, daha iyi teknolojiler geliştireceğiz.” diyerek elektrik kesintisini geçiştirdi.


"MİLLET KUŞ BEYİNLİ DEĞİL"

Bakan Müezzinoğlu, Karacabey’de STK temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Ardından belediyenin yeni araçları ve AK Parti seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı konuşmalarda muhalefet partilerinin seçim vaatlerine değinerek, “Avcının yem olarak attığı cömertlik değildir. 'Adamakla nasıl olsa mal bitmeyecek' diyerek kaşıkla verip kepçeyle almanın derdindeler. Millet bunu görüyor ve tuzağa düşmüyor. Millet kuş beyinli değil. Lafla peynir gemisi yürümez. Allah korusun iktidara gelseler 3 ay yönetmezler bu ülkeyi." dedi.

Karacabey Belediyesi’nin yeni alınan 3 hizmet aracının açılış kurdelesini de kesen Bakan Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan’dan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Sevgi Yolunu turlayan Bakan Müezzinoğlu, ayrıca kendisini karşılayan engellilerle sohbet ederek fotoğraf çekindi.