Kahramanmaraş'ta çeşitli okullarda uzun süre yöneticilik yapan ve eğitim camiasının çok yakından tanıdığı Mustafa Küçükönder kızı Tuba'yı Hünkar Düğün Salonu'nda yapılan sade bir düğün töreniyle gelin etti.

Kahramanmaraş eğitim camiasının çok büyük ilgi gösterdiği düğün töreniyle Senem - Mustafa KÜÇÜKÖNDER çiftinin kızları Tuba ile Meryem-Reşit ÇETİN çiftinin oğulları Fatih dünya evine girdiler.

Kahramanmaraş eğitim camiası tarafından çok sevilen Mustafa Küçükönder düğün töreninde Haber46'ya yaptığı aıklamada "Kızımız Tuba'nın düğününe katılan tüm hısım-akrabalarımıza , dostlarımıza, eğitimci arkadaşlarımıza uzaktan yakından gelerek düğünümüze katılanlara çok teşekkür ederim.  Düğünümüze çok önemli işleri gereği ya da LYS'ye giren çocuklarının bulunmasından dolayı katılmak isteyen ve katılamayan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Tüm yavrularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Biz de Haber 46 ailesi olarak Mustafa KÜÇÜKÖNDER'e hayırlı olsun diyor,Tuba-Fatih ÇETİN çiftine de  ömür boyu mutluluklar diliyoruz.