Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe beraberinde Garnizon Komutanı Albay Kaan Kazaz, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Jandarma Alay Komutanı Albay İsmail Cömert ve İl Müftü Yardımcısı Beyazıt Kanat ile birlikte sırasıyla Tunceli'de Şehit olan Savcı Mustafa Gül, Şırnak Dereler Köyü'nde Terör örgütü tarafından pusuya düşürülerek şehit olan J.Komando. Er Turan Filiz ve Tunceli-Elazığ Karayoluyla Elazığ İstikametine ilerledikleri esnada park halindeki aracın BTÖ Mensuplarca patlatılması neticesinde arkada Landrover marka  araç içerisinde bulunan P.Uzm.Çvş. Akmet Oğul ve Şırnak İncebel Mevkinde terör örgütüyle girilen çatışma sonucu Şehit olan P.Kd.Üşvş. Ahmet Tündü'nün ailelerini ziyaret etti.

 Vali Şükrü Kocatepe şehit ailelerinin evine yaptığı ziyaretlerde yaptığı açıklamada Şehitliğin mertebelerin en yükseği olduğunu dile getiren Vali Kocatepe, şehitlerin bu vatan uğruna canlarını feda ettiklerini söyledi. Kocatepe, şehitlerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini dile getirerek Şehit Ailelerine sizin acınız bizim acımızdır. Başımız saolsun diyerek başsağlığı dileğinde bulundu. Şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkılacağını belirten Kocatepe, şehit ailenin her türlü ihtiyacının devlet tarafından karşılanacağını ifade etti.

Vali Şükrü Kocatepe Şehit P.Kd.Üşvş. Ahmet Tündü'nün ailesi tarafından dizayn edilen ve kişisel eşyalarının bulunduğu Şehit Hatıra Odasını ziyaret ederek, buradan bulunan Şehit Hatıra Defterine duygularını yazdı.