Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Büşra Otluklu, lösemili çocuklar için ”˜Yeniden Merhaba' adını verdiği bireysel proje çerçevesinde; Kahramanmaraş Gençlik Merkezi'nin de desteğiyle bir program hazırladı. Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Kahramanmaraş'ta bir şube açmasını istediklerini belirten Oltulu yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Sene başında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin de büyük desteğiyle bireysel olarak ”˜Yeniden Merhaba' projesine başlamıştım. Bu gecede gönüllü arkadaşlar ile lösemili çocuklar için Türk Halk Müziği konseri ve şiir dinletisi gerçekleştirdik. Bu gecenin gelirlerini LÖSEV'e bağışlayacağız. Kahramanmaraş LÖSEV İl Temsilciliği'nin şube olarak büro halinde açılmasını istiyoruz. Umarız LÖSEV bu isteğimizi gerçekleştirir.”

 

Aralarında ilkokul, lise ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu gönüllüler, dans gösterisi, fotoğraf slaytı, Türk Halk Müziği konseri ve şiir dinletisi gerçekleştirdi.

 

Geliri LÖSEV'e bağışlanacak olan geceye; LÖSEV Kahramanmaraş İl Temsilcisi Gülseren Altay, hasta ve hastalığı atlatmış çocuklar ile aileleri ve çok sayıda izleyici katıldı.