Antalya Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'ne kurduğu çadırda Ramazan ayı süresince her gün 3 bin kişiye iftar vereceği belirtildi.

11 ayın sultanı Ramazanın ilk gününde Manavgat Belediyesi 3 bin kişiye iftar verdiği, iftar çadırından iftar vermenin kutlu ay bitimine kadar süreceği kaydedildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, AKM'de kurdukları iftar çadırında Ramazan ayı süresince Manavgatlılarla iftarda buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı sebebiyle 3 gün Ramazan eğlence programını iptal ettiklerini belirte Sözen, toplumsal kaynaşma için zenginiyle fakiriyle iftar çadırında buluşamaya davet ettiklerini kaydetti.

İftarını, iftar çadırında halkla birlikte yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sözen, "Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyor. Önemli bir ibadet ile birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. Ben programım müsait olduğu sürece iftarımı burada halkımızla birlikte her akşam yapmaya gayret edeceğim. 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in vefatı nedeniyle 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Bu yüzden eğlence etkinliklerimizi iptal ettik." diye konuştu.