Antalya'nın Manavgat ilçesinde muhasebeci kadınlar kadına yönelik şiddeti kınadı. Manavgat'ta bir kafe de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Manavgat Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu kadınlar, karanfil dağıtarak kadına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını belirtti.
Manavgat Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu Başkanı İkbal Korucu Tüter, kadına yönelik şiddeti kınadıklarını, kadın cinayetlerinin ülkede ürkütücü boyuta varmasından derin üzüntü duyduklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Tarsus ilçesi Çağ Üniversitesi psikoloji bölümü 1. sınıfta okuyan Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin kadın cinayetlerinde toplumun çığlığı olduğunu belirten Tüter, "Muhasebeci kadınlar olarak kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyoruz. Kadınların toplumsal her alanda söz sahibi olmasını istiyoruz. Kadın erkek eşitliğinin sözde değil özde olmasını istiyoruz. Ülkemizde maalesef kadın erkek eşitliği kağıt üzerinde var;fiiliyatta yok. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyoruz. " dedi.