Kahramanmaraş'ta mobilya sektörünün lider firması Marpaş Paşaoğlu'nun sahibi Mehmet Buyrukçu'nun ve eşi Nihal Hanımın yakışıklı oğlu Ali Buyrukçu ile Ökkeş Kahya'nın ve eşi Ayfer Hanımın güzel kızı Merve Kahya muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Marina Düğün Salonu'nda yapılan düğünle evlenen Kimya Mühendisi Ali Buyrukçu ve Uluslararası Ticaret Mezunu Merve Kahya'yı bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraş'ın önemli iş adamlarının da katıldığı düğün merasiminde konuklar gönüllerince eğlendiler. 

Genç çiftlerin nikahları da düğün töreni sırasında kıyılırken nikah memurunun sorusuna "Sonsuza kadar evet" diyen damadın cevabı konuklarca uzun süre alkışlandı.

Bu arada arkadaşları tarafından havuza atılan damat Ali Buyrukçu sırılsıklam ıslanmış şekilde gelinle birlikte el ele saadet yuvalarına giderken damadın hali "Sırılsıklam aşık" yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

Düğün merasimi sonrası konuşan damadın babası Mehmet Buyrukçu "Ailemize dünyalar güzeli bir gelin geldi... İnşallah ömür boyu mutlu olurlar. Bir baba için çocuklarının mutluluğunu görmekten daha güzel bir şey yoktur. Evlatlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden daha önemlidir. Allah he, rkese böyle mutluluklar yaşatsın" dedi...