Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), 11 ayın sultanı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi bin 400 aileye gıda paketi yardımında bulundu. Gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine oda komite ve Disiplin Kurulu üyeleri tarafından ulaştırıldı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının manevi duyguların yoğunlaştığı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ön plana çıktığı bir ay olduğunu söyledi. 11 ayın sultanı Ramazan'da ihtiyaç sahibi bin 400 aileye gıda paketi yardımında bulunduklarını belirten Boztaş, yardımların her yıl olduğu gibi Manavgat merkez ve mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler olduğunu kaydetti.

Oda olarak ilçenin ekonomik yapısının gelişmesi yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında da çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Boztaş, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile gıda paketlerini komite ve disiplin kurulu üyeleri kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Destekleri için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde TOBB yönetimine da teşekkür ediyoruz." dedi.