Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için başlatılan mavi kapak toplama kampanyası engelli Sevde Çam'a ümit oldu.

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk çerçevesinde topladığı mavi kapaklarla bir adet tekerlekli sandalye alındı. Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencileri mavi kapaklarla aldıkları tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Vali Mahmut Demirtaş'ın eşi Adıyaman Gönül Elçileri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş'a teslim etti.

Gönül Elçileri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, Koçali Köyünde ikamet eden minik Sevde'yi evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Minik Sevde, tekerlekli sandalyeye kavuşmanın heyecan ve sevincini yaşadı.

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerine sosyal sorumluluk çerçevesinde gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Vali Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, "Bu kampanya sayesinde ülkemizin dört bir tarafındaki engelli kardeşlerimiz tekerlekli sandalyeye kavuşmakta. Kampanya sayesinde engelli vatandaşlarımız biraz olsun rahata kavuşabilmekte. Bugünde Sevde kızımıza tekerlekli sandalyeyi teslim ederek yüzündeki tebessüme vesile olduk. Unutulmamalıdır ki, sevinçler paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır. Yeter ki gönüllerimiz engelli olmasın. Merhamet ve yardımlaşma duygusuyla yola çıkan ve böyle anlamlı bir yardıma vesile olan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerini yürekten kutluyor, onların bu davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum.” dedi.