Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) 1. Dönem Mezunları, üniversite kampüsünde diktikleri fidanlara isimlerinin yazılı olduğu künyeleri taktı.

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet belgelerini alarak kep atan öğrenciler, üniversite kampüsüne daha önce diktikleri fidanlara isimlerinin, bölümlerinin ve mezuniyet yılının yazılı olduğu künyeleri taktı. Diktikleri fidanlarla NNYÜ Kampüsünün ağaçlandırılmasında önemli pay sahibi olan öğrenciler künyeleri ağaçların dallarına asarken duygu dolu anlar yaşadı.

NNYÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümlerinden mezun olan öğrenciler 4 yıl önce üniversite kampüsüne diktikleri fidanların büyüdüğünü görerek mezun olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Dört yıldır çok kaliteli öğrenim gördüğümüz ve zaman geçirdiğimiz Üniversitemizde bizim dikili bir ağacımız var. Bu ağaçlarımız bizim isimlerimizin, bölümlerimizin ve mezuniyet yılının yazılı olduğu künyeleri taşıyacak olmalarından dolayı çok mutluyuz” dediler.