Midyat’ta faaliyetlerini sürdüren Midyat Seyitler Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MİSEYDER) tespit ettikleri muhtaç 25 aileye Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yardım malzemeleri dağıttı.
MİSEYDER Başkanı Mehmet Selim Yıldır ve dernek üyeleri tarafından tespit edilen 25 muhtaç aileye hazırladıkları gıda malzemelerini Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hediye etti.
Dünyayı şereflendiren en mükemmel insan Hz. Muhammed'i (sav) anmak ve bu mübarek ayların başlangıcında muhtaç insanların hayır duasını kazanmak için yardım çalışması başlattıklarını dile getiren Dernek Başkanı Yıldız “ Seyitler Derneği olarak amacımız; gerçek anlamda ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Dileyen hayırsever ve yardımsever kardeşlerimiz, yardım çalışmalarımızı yerinde görebilir ve bizzat dağıtım çalışmalarımıza katılabilirler. İnşallah bu vesileyle hem muhtaç ailelerin mağduriyet derecesini görebilir, hem de muhtaç bir aileye yardımda bulunmanın manevi huzurunu hissedebilirler. Yaptığımız yardımlar elbette Midyat’taki hayırsever kardeşlerimiz sayesinde oluyor. Peygamber Efendimiz (sav)in dünyaya teşriflerinin yanı sıra mübarek üç aylarda hayır duası almaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.