Bursa'nın Mudanya ilçesinde Merkez Avcılık ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği, 2015-2016 yılı av sezonu açılışını düzenlenen programla gerçekleştirdi.

Mudanyalı avcıların yoğun ilgi gösterdiği programda yemekler yendi, yarışmalar yapıldı. Işıklı Mahallesi Bakacak Mevkii'ndeki atış poligonu alanında bu yıl üçüncüsü organize edilen etkinlikte, trap ve kurşun atışlarında avcılar atışta isabet yeteneklerini yarıştırdı. Mudanya Merkez Avcılık ve Atıcılar İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Bulut, yeni av sezonunun hayırlı olmasını diledi.

Yarışmalarda Selman Şen trapta, Samet Çelik ise kurşun atışlarında birinci oldu. Trap yarışmalarında Hüseyin Adıgüzel ikinci, Osman Mutlu üçüncü, Mesut Ülker dördüncü, Yunus Yenen ise beşinci olurken, kurşun atışlarında Mehmet Güleç ikinci, Sadık Kızıl üçüncü, Kerem Selçuk dördüncü, Emre Türk beşincilik elde etti. Yarışmalarda dereceye girenlerden birincilere süper poze av tüfeği, ikincilere bir koli fişek, üçüncülere dolu yelek, dördüncülere dolu kolon ve beşincilere de tüfek kılıfı hediye edildi.