Muş Müftüsü Recep Uzun, Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması'nda birinci olan Hasköy Kazımiye Yatılı Kur’an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak’ı tebrik etti.

Ezanı Güzel Okuma Bölge Birincisi Hasköy Kazımiye Yatılı Kur’an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak, Muş İl Müftüsü Recep Uzun’u makamında ziyaret etti. Yıldırak’ı makamında kabul ederek başarısından dolayı tebrik eden Müftü Uzun, şunları söyledi: "Siirt, Hakkari, Van, Şırnak, Bitlis, Iğdır, Bingöl illerinden birinci olanların katıldığı yarışmada dereceye giren Hasköy Kazımiye Yatılı Kur’an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak kardeşimiz, 2 Ağustos 2015 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan Ezanı Güzel Okuma Türkiye Final Yarışması’nda ilimizi temsil edecek. Yıldırak kardeşimizin bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki hocamız bu güzel ve gür sesiyle final yarışmasında da ilimizi güzel bir şekilde temsil ederek birincilik elde edecek. Hocamıza başarılar diliyorum."

Kendisini kabul ettiği için Müftü Uzun’a teşekkür eden Yıldırak ise Konya’da yapılacak yarışmadan finalist olarak dönmek istediğini söyledi. Muş’u en iyi şekilde temsil edeceğini vurgulayan Yıldırak, verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Müftü Uzun, Yıldırak’a hediye vererek başarılarının devamı temennisinde bulundu.