Gün, ay ve yılı 5 rakamından oluşan 5.5.2015 tarihinde evlenmek isteyen çiftler Bursa Nilüfer nikahevine akın etti. Bir günde 30 çift evlenirken, şanslı iki çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıydı.

Bursa’da çok sayıda çift, nikah tarihlerini unutulmaz kılmak için gün, ay ve yılı 5 rakamından oluşan 5.5.2015 tarihini seçti. Bu çılgınlıktan nasibini alan Nilüfer Nikahevi'nde de bir günde 30’un üzerinde nikah kıyıldı.

En yoğun günlerinden birini yaşayan Nilüfer nikah evinde bu özel tarihte hayatlarını birleştiren Uğur Kocaman -Özge Turan ile Serap Budak-Anıl Aslan çiftinin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey sürpriz yaparak kıydı. Bu şanslı çiftlerin nikah şahitleri de Bursa’da bulunan İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız oldu.
Bu ilginç tarihte evlenen çiftler mutluluklarını Başkan Bozbey ve nikah şahitleri ile paylaştı. Başkan Bozbey ve şahitler Hazinedar ile Yıldız da çiftleri kutlayarak yaşam boyu mutluluklar diledi.

Yılda 4 bin nikahın kıyıldığı Nilüfer Nikahevi'nde günde ortalama 40 çift nikah başvurusunda bulunuyor. Nilüfer Nikahevi'nde Bursa’nın tüm ilçelerinde oturanlar nikahlarını kıydırabiliyor.