Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi nişanlı çiftleri mutfağa sokup, evlilik provası yaptırdı. Çiftlerin evlendikten sonra birlikte mutfağa girmeleri ve aile içi dayanışmayı arttırmak amacıyla açılan butik kursta Özlem ve Burak çifti, hünerlerini sergiledi. Birlikte tezgahın başına geçip soğan, patlıcan, domates doğrayan, kıyma kavuran çift, mutfakta keyifli saatler geçirdi.

A’DAN Z’YE LEZZET SIRLARI

Yenimahalle Belediyesi, nişanlı çiftlere en sevdikleri yemeğin lezzet sırlarını butik yemek kursunda verdi. Kurs Hocası Fatma Kaya’nın gözetiminde mutfak önlüklerini bağlayıp, yaklaşık 2 saat mutfakta vakit geçiren çift, ortak sevdikleri yemekler olan karnıyarık ve pilav pişirdi. Sofrada ana yemeklere salata ve dondurmalı irmik helvası da eşlik etti. Yemeklerin A’dan Z’ye lezzet sırlarını Kurs Hocası Kaya’dan alan çift, hem eğlendi hem de evlilik provası yaptı.

MUTFAKTA KEYİFLİ SAATLER

Erkeklerin mutfakta eşlerine yardım etmesi taraftarı olan Burak Aksoy, evlilik hayatlarında eşinin en büyük destekçisi olacağını, mutfakta hünerlerini sergilerken gösterdi. Nişanlısıyla birlikte yemek pişirmekten büyük keyif aldığını söyleyen Özlem Şakacı ise kendisine jest yaparak soğanları doğrayan nişanlısının gözyaşlarını silmeyi ihmal etmedi. 27 Ekim’de dünya evine girecek gençler, evlendikten sonra mutfakta keyifli saatler geçireceklerinin sinyalini verdi.

FİNALDE ROMANTİK BİR YEMEK

Sadece lezzetli yemeğin püf noktalarını öğrenmekle kalmayan çift, aynı zamanda Kaya’dan şık bir sofranın inceliklerini de öğrendi. 2 saatin sonunda ortaya çıkan birbirinden leziz yemekleri, romantik bir sofrada afiyetle yiyen çift, Yenimahalle Belediyesi’ne bu güzel kurs için teşekkür etti.