Medical Park Samsun Hastanesi tarafından başlatılan normal doğum ile dünyaya gelen her bebek için bir fidan dikme projesi kapsamında ilk ağaç sahibini buldu. Kendisi adına ağaç dikilen bebek adına düzenlenen sertifika anne Melek Baş’a verildi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastanelerinde normal doğum ile dünyaya gelen her bebeğe bir fidan projesiyle her bebeğe Kaşyayla ormanlık alanında Medical Park için ayrılan alana bir fidan dikiliyor. Proje sonrasında doğan ilk bebeğin annesi Melek Baş’a bebeği adına dikilen fidanın sertifikası doktoru Op. Dr. Zehra Yılmaz, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Başhekim Mustafa Şen ve hastane yöneticileri tarafından verildi.

Melek Baş, "Her şeyin doğalının daha iyi ve daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Hamilelik sürecimin iyi gitmesi ve doktorumun da normal doğumu önermesi ile ben de bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim ve herkese tavsiye ediyorum. Bebeğimin de dünyaya bir fidan ile gelmesi beni çok mutlu etti. Medical Park Samsun Hastanesi’ne ve projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, "Amacımız sadece normal doğuma teşvik etmek değil, çevreye duyarlı ve bilinçli bir toplum yetiştirmek içinde böyle bir projeye imza atıyoruz. Sağlıklı bir nesil için, temiz bir çevrenin şart olduğunu unutmayalım. Ormanların korunması ve çevremizin ağaçlandırılması, hem yurdumuzun hem de dünyamızın önemli bir sorunudur." dedi.