Aksaray Özel Sema Koleji öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı'nda hastaneleri ve sağlık kuruluşunu ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Aksaray da faaliyet gösteren birçok sağlık kuruluşunu ziyaret eden öğrenciler, doktorlar ile hastane çalışanlarına karanfil verdi.

Okul Müdürü Malik Demir, yapılan organizasyonla ilgili şunları söyledi: "Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden bizler için hizmet ediyorlar. Toplumda çok önemli bir görevi ifa eden sağlıkçılarımızı 14 Mart Bayram'da unutmadık. Öğrencilerimiz bazı hastaneler ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorlarımız başta olmak üzere sağlık çalışanlarına çiçek verdiler. Ben de tekrardan tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Öğrencilerin gül ve karanfil verdiği sağlık çalışanları, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Özel Sema biz sağlık çalışanlarını unutmadılar; bizlerde bu duyarlı davranıştan dolayı okul idarecisi ve öğrencilere teşekkür ediyoruz" dediler.