Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Huzurevi’nde düzenlenen "Yaşlılara Saygı" etkinliğe katılan Mahçiçek, Huzurevi sakinleriyle sohbet edip, dua istedi.

Mahçiçek, yaptığı açıklamada, sevginin paylaşıldıkça çoğaldığını ifade ederek, bu anlamlı günde huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Huzurevinin güzel insanlarıyla Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla beraber olmak istediklerini dile getiren Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Belediye olarak, geçmişte bu memlekete, ülkemize hizmeti olan siz değerli insanlarımızla bir arada olmaktan, sizlerin yanında olmaktan mutluyuz. Evet, dünyanın hali bu, insanlar doğar, büyür ve yaşlanır. Ama esas olan inancımızı ve imanımızı kaybetmememizdir. Şunu ifade edeyim ki biz sizlerle beraberiz, gönlümüz sizlerle beraber. Bundan böyle de imkanımız oldukça sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sizlerden de arzumuz, isteğimiz yapacağımız çalışmalarda, projelerde, hayırlı işlerde bizlere dua etmeniz. Sizlerden dua bekliyoruz."

Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Nihan Büyükdereli ve AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.