Onikişubat Belediyesi tarafından "Çocuk Her Yerde Çocuktur" Projesi kapsamında, Mardin'in Ömerli ilçesine 300 puset takımı ve 500 oyuncak, Suriye'nin Azez bölgesine ise 100 puset ve bin oyuncak gönderildi.

Kampanya çerçevesinde aynı zamanda Ömerli'deki ihtiyaç sahibi vatandaşlara, 500 kıyafet, kaşkol ve Türk bayrağı, Azez bölgesine ise 2 bin kıyafet ve 2 bin battaniyenin ulaştırıldığını belirtildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kuruldukları günden beri sosyal sorumluluk noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gerek Onikişubat olsun gerekse de Suriye'deki ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirten Mahçiçek, şöyle devam etti:

 "Bunun yanında terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize hem moral vermek, hem de dualarımızla yanlarında olduğumuzu göstermek için çeşitli hediyeler gönderdik. Bugün de Belediyemiz ekipleri Mardin'in Ömerli ilçesindeki kardeşlerimizin ve Suriye'nin Azez bölgesindeki mazlumlarının yardımına koşuyor. Özellikle yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan puset takımları gönderiyoruz. Bunlar Ömerli Belediyemizce ve Azez'deki görevlilerce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Biz de Onikişubat Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz."