Onikişubat Belediyesi Yaz Okulu Programı başlıyor. Sosyal, kültürel, eğitim ve spor alanında birçok eğitimin verileceği Yaz Okulu’nda öğrenciler yaz tatilini dolu dolu geçirebilecek. 2 Temmuz ile 31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Yaz Okulu Programı eğitimleri Onikişubat Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri ve Bilgi ve Kültür Evleri’nde uygulanacak.

7-14 yaş arası öğrencilerin katılacağı Yaz Okulu Programı Kahramanmaraş’ta öğrencilerin her alanda ihtiyaçlarını giderecek nitelikte planlandı.

Onikişubat Belediyesi’nden yapılan açıklamada eğitim alanında; Kur’an-ı Kerim, Adab-ı Muaşeret, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, Ezber Talimi, İlmihal / İbadet, Değerler Eğitimi, Osmanlıca, Hızlı Okuma, İngilizce gibi dersler verileceği belirtildi.

Etkinlikler alanında ise; Halk Oyunları, Bağlama, Gitar, Resim, Diksiyon, İşaret Dil Eğitimi, Akıl Oyunları- Satranç, Drama, Sportif Faaliyetler, Doğa ve Kültür Gezileri gibi aktivitelerinde yer alacağı belirtildi.

Sosyal Etkinlik Merkezleri, Bilgi ve Kültür Evleri dâhil Yaz Kurslarında toplamda 800 öğrenci bulunurken, Yüzme Kurslarına ise şimdiye kadar 2000 öğrencinin kayıt yaptırdığı belirtildi.