Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde karınlarından yapışık olarak dünyaya gelen ve burada gerçekleştirilen ameliyatla ayrılan Feyzullah ve Havva Solak çiftinin kız çocukları "Esmanur" ve "Semanur"a destek veriliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli, başlattıkları "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında aileyi ziyaret etti.

Anne Havva Solak'a "geçmiş olsun" dileklerini ileten Büyükdereli, destek kapsamında bebeklerin puset, mama ve bez gibi yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler hediye etti.

Büyükdereli, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ender rastlanan olayın ardından başarılı bir operasyonla ayrılan siyam ikizlerinin sağlıklı olmasına çok sevindiklerini söyledi.

Belediye olarak aileye hem hayırlı olsun, hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Büyükdereli, "Bundan sonra da ihtiyaçları olduğu takdirde elimizden geldiği ölçüde karşılamaya hazırız" dedi.

Büyükdereli, KSÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan ameliyatın başarılı olmasının, hem hastane açısından hem de Kahramanmaraş açısından gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Baba Feyzullan Solak da ziyaretten dolayı Büyükdereli'ye ve Onikişubat Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bebeklerin sağlıklı olduğunu ifade eden Solak, "Bizleri ziyaret ederek yanlarımızda olduklarını gösterdiler. Bebeğimizin ameliyatı güzel geçti, sağlıkların yerinde. Allah hocalarımızdan razı olsun" diye konuştu.