Tedavileri devam ettiği için Ramazan Bayramı’nı memleketlerinden uzakta kutlayan Yenimahalle Belediyesi Onkoloji Konuk Evi sakinleri, Yenimahalle Belediyesi ile bir hayırseverin düzenlemiş olduğu bayram eğlencesinde bir araya geldi.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen 30 hasta ve hasta yakını, oyun havası oynayarak ve halay çekerek bayramlarını kutladı. Bayramlarını evlerinden uzakta geçirmenin burukluğunu hissetmeyen konuk evi sakinleri, birbirinden hareketli şarkı ve türkülerle eğlendi.

Bayram ikramlarının da ağızları tatlandırdığı günde, hasta ve hasta yakınlarına çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara dışında yaşayan kanser hastalarına sunduğu konuk evi hizmetinden çok memnun olduklarını dile getiren hasta yakınları, “Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor, Başkanımızın desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Burada otel konforunda bir hizmet alıyoruz. Evimizden uzakta geçirdiğimiz bu bayram gününde bizleri unutmayarak bu eğlenceyi düzenleyen belediye yetkililerine ve hayırseverimize teşekkür ediyoruz.” dedi.