Kütahya'nın nezih tarihi mekanlarından olan Osmanlı Restaurant, Ramazan ayı boyunca her gün ayrı ayrı lezzetlerle organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Ramazan ayı dolayısı ile yetiştirme yurdu öğrencilerini ağırlayan Restaurant İşletme Sahibi Şenol Mutlu, "Bu ayda tutulan oruçlar bizlere ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmamız gerektiğini en iyi şekilde hatırlatıyor. Yetiştirme yurdu öğrencilerine verdiğimiz iftarı geleneksel hale getirmeye karar verdik." dedi.

Konuklarına müşteri olarak bakmadıklarını, misafir gibi ağırlamaya özen gösterdiklerini söyleyen Osmanlı Restaurant İşletme Sahibi Şenol Mutlu, çalışan her personelinde aynı bilinç içerisinde işleri yaptığını, aynı itinayı gösterdiğini söyledi. Sıradan bir restaurant işletmecisi olmamaya çalıştıklarını ifade eden İşletmeci Şenol Mutlu, "Gelenlerin yüzlerindeki tebessüm ve teşekkür bizlere gurur kaynağı oluyor. Nezih mekanımızdan ailesiyle huzurlu ve neşeli ayrılan konuklarımızın sevinci, iftar saatinde yoğun çalışmanın bütün yorgunluğunu alıyor." diye konuştu.

Hem işletmecilik hem de lezzet yönünden Kütahya'nın sıra dışı nezih mekanlarından Osmanlı Restaurant'ta Ramazan iftarları ayrı bir heyecanla açılıyor. Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Osmanlı Restaurant ı farklı kılan en önemli özelliğinden biri de güler yüzlü çalışanları. İkram ve hürmette kusur etmeyen çalışanlar, işlerine itina gösteriyor.

Ramazan ayının iyilik ayı olduğunu ifade eden işletmeci Mutlu, şunları kaydetti: "İyi insan olmak ancak iyilikle mümkündür. Bu ayda tutulan oruçlar bizlere ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmamız gerektiğini en iyi şekilde hatırlatıyor. Bu bağlamda işletmemizde Yetiştirme Yurdu öğrencilerini ağırladık. Onlarla sohbet ederek daha yakında tanımaya çalıştık. Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verdiğimiz iftarı geleneksel hale getirmeye karar verdik. Onlar geleceğimizi emanet edeceğimiz bizim gözbebeğimiz."