Turizm ve otel rezervasyon hizmetlerine 2014 yılı Mayıs ayında giren otelcenneti.com, tatil severleri en iyi otellerle buluşturmaya devam ediyor. Kaliteli bir tatil, konaklamada ayrıcalıklı hizmetler, otel seçerken yardımcı yorumlar, oteller hakkında genel bilgiler ve rezervasyonda kolaylık sunan site, turizm sektörüne damga vurmaya devam ediyor.

6.000 dolayında otelin barındığı otelcenneti.com, tatil yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor. Otel şikâyet ve otel yorumları noktasında, özgün ve gerçekçiliğe yer veren web site sayesinde, tatile çıkmadan önce otel seçimi yapmak çok daha rahat hale geldi.

Daha önce otellerde konaklayan konukların yorumları, otel hakkındaki genel görüşleri ve şikâyetlerine yer verilen site ile tatilde isabetli seçim yapmak oldukça kolaylaştırılmış.

Otelcenneti.com işletme sahiplerinin de yanında yer alıyor

Online tatil sitesi otelcenneti.com işletme sahiplerine de imkânlar sunuyor. “Otel ekle” özelliği ile kolaylıkla işletmenizi ekleyebileceğiniz site ile daha fazla müşteriye ulaşılabiliyor. Otel eklemek için uygulanması gereken adımlar ise çok basit. Sırasıyla aşağıdaki adımları takip ederek www.otelcenneti.com web sitesine otelinizi ekleyebilirsiniz.

1. Siteye üye olun
2. “Otel ekle” bölümüne tıklayın.
3. İşletmenizin özelliklerini girin.
4. Otelinize ait resimleri seçin.
5. “Ekle” butonuna tıklayın.

Otelcenneti.com’a site eklemekle kazanacaklarınız.

Otelcenneti.com, işletmecilerin daha fazla müşteri kitlesine ulaşmalarını sağlayan büyük bir etkendir. Eklenen oteller kısa sürede arama motorlarında görülmeye başlar ve müşterileriniz her geçen gün daha da artar.

Ekleyeceğiniz oteller için;

• Herhangi bir ücret ödemesi yapmazsınız.
• Size ait panel üzerinden otel fiyatlarını düzenleyebilir, rezervasyonlarınızı takip edebilirsiniz.
• Otelcenneti.com sitesine eklediğiniz otellere gelen yorumları kendiniz cevaplayabilirsiniz.
• Show Haber, Star TV gibi önde gelen medya kuruluşlarına verilen otelcenneti.com reklamlarından işletmeleriniz de pay alır.
• Otomatik takip sisteminin yer aldığı www.otelcenneti.com web sitesinde, otomatik uyarılırsınız.
Tüm bu etkenler sayesinde daha fazla müşteriye ulaşarak işletmenizin tanınmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıcalıklı yönleriyle tatil dünyasının en tanınan isimlerinden biri haline gelen site ile tatilci ve işletmecilerin işi çok daha rahat hale geliyor.