Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile engelli spor kulüplerinin aracılığıyla ihtiyacı olan çocuklara kıyafet yardımı yapıldı.
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde başlatılan ihtiyacı olan özel çocuklara yönelik kıyafet yardımı kampanyası başlatıldı. Canik Cimnastik Salonu'nda düzenlenen kampanya programına Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, engelli spor kulüpleri temsilcileri, özel çocuklar ve aileleri katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ihtiyacı olan çocuklara engelli spor kulüplerinin aracılığı ile ulaştı.
Müdür Özyurt, "Kurum olarak güzel insanları bir araya getirerek birbirlerini tanımalarını hedefledik. Asıl amacımız yardımın dışında bunu başarmaktı. Bugün çok küçük bir adım attık. Güçlü olmak için birlikte hareket etmeliyiz. Sizleri birlikte görmek istiyoruz. Biz her zaman destekçiniziz. Bugün sağlam insanın yarın nasıl bir sıkıntılı ile karşı karşıya kalacağını kimse bilemez. Çünkü her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bu nedenle tüm sivil toplum kuruluşları yazıp çizerek projeler üretmelidir." dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Proje Sorumlusu Gülden Okçu Engin'in önderliğinde Canik Cimnastik Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte özel çocuklarla birlikte İl Müdürü Güven Özyurt, Hamsball oynadı.