Geçtiğimiz hafta hizmete giren ve ilk günden itibaren halkın sadece alışveriş değil yaşam merkezi olan Piazza, şampiyonluğun en yakın adayı Kahramanmaraşspor'a moral ve destek verdi. Alışveriş Merkezi Yönetiminin konuğu olan Kulüp Başkanı Feridun Kolat, Kulüp Müdürü Numan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ceyhan, Teknik Direktör Fethi Çokkeser ve futbolcular, kentin takımına sahip çıkan  yöneticilere teşekkür ettiler.

Kentimiz bu hizmeti çoktan hak etmişti

Kulüp Başkanı Feridun Kolat, burada yaptığı açıklamada, kentin böyle bir yatırımı çoktan hak ettiğini belirterek, ''Burası açıldığı günden itibaren bölgenin yaşam merkezi oldu. Bu hizmeti getiren Rönesans Holding'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Piazza,  transfer çalışmalarımıza da katkı sunmuş olacak. Çünkü, buraya gelen futbolcularımız sosyal yaşam alanı bulamamaktan yakınıyordu'' dedi.

 Hafta içi olmasına rağmen binlerce kişiyi alışveriş merkezinde görünce sevindiğini belirten Kolat,  ''Halkımızın ailece yemek yemesi,  gezmesi, rahat ve nezih bir ortamda alışveriş yapması bizi mutlu etti. Bu özlenen ve beklenen bir tabloydu'' dedi.

Kolat, takımın son durumunu da değerlendirirken, 'gayet iyi gittiklerini, oynayacakları iki tane çok önemli maçlarının bulunduğunu, özellikle önümüzdeki hafta karşılaşacakları Tarsus maçını kazandıkları takdirde bir üst lige çıkmayı garantilemiş olacaklarını kaydetti. Taraftarların bu önemli karşılaşmada yer almak istediklerini vurgulayan Başkan Kolat, ''Onların bu isteklerini karşılamaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra  maçın televizyonlardan naklen verilmesi konusunda girişimlerimiz var''  diye konuştu. Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdürü Serbülent Tekinşen de, takıma başarı dileklerinde bulunarak,  her zaman yanlarında olacaklarını bildirdi.