Belediye ekipleri, Polatlı’da vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Polatlı Belediyesi Zabıta, Temizlik İşleri, Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri halkın huzurlu bir kurban bayramı geçirebilmeleri için tüm önlemlerini aldı. Besiciler Sitesi, Kuzu Pazarı ve Mezbaha çevresinde hayvan pazarı kuruldu. Bayram süresince Şentepe Mahallesi Makine İkmal Müdürlüğü bahçesi, Mehmet Akif Mahallesi Milli Mücadele Caddesi ile Uygur Sokağın kesiştiği park alanı, Gülveren Mahallesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesi, Şehitlik Mahallesi 13 Eylül Caddesi ile Çamlıca Caddesi'nin kesiştiği köşedeki alan, Şehitlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Kaymakamlık arkasında kurban kesimi yapılacağı bildirildi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, hemşehrilerinin huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm belediye ekiplerinin çalıştığını söyledi. Temizlik İşleri, Çevre Koruma Kontrol ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin Polatlı halkının daha rahat bir bayram geçirmeleri için yoğun çaba sarf ettiğini kaydeden Başkan Yıldızkaya, "Belediyemiz gerekli çalışmaları yürüterek hayvan pazarımızı düzenlediler. Şehrimizde vatandaşlarımızın yararlanması için 5 farklı noktada kurban kesim yeri oluşturduk. Ayrıca Besiciler Sitesi, Kuzu Pazarı ve çevresinde kurban pazarı kuruldu.’’ dedi.

Zabıtanın 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yıldızkaya, "Zabıtalarımız halkın huzur içinde bayram alışverişi yapmaları ve rahat bir bayram geçirebilmeleri için denetimlerini artırarak sürdürüyorlar. Vatandaşlarımız Alo153 zabıta telefonuna her türlü şikâyetini iletebilirler. Belediye personelimiz Kurban Bayramı süresince hayvan kesimi ve benzeri sorunların çözümü için çalışma yürütecekler. Vatandaşlarımız 4 günlük bayramı sağlıklı, mutlu geçirmesi için çaba harcıyoruz. Dileğimiz aileleriyle, sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmeleridir.’’ açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kurban kesim ücretlerinin büyükbaş 225, küçükbaş için ise 50 TL olarak tespit edildiğini sözlerine ekledi.