Polatlı Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Kutlu Doğum özel programı’nda birbirinden özel sanatçıları konuk ediyor.

Polatlı’da birliğin, kardeşliğin her zaman diri kalması için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ilahi, şiir dinletileri ve sema gösterilerinin yer aldığı özel geceye tüm hemşehrilerini davet etti. Kainatın Efendisi Hz. Peygamberi yâd etmek üzere düzenledikleri Kutlu Doğum özel programına tüm hemşerilerini beklediklerini ifade eden Polatlı Belediye Başkanı Mehmet Yıldızkaya, "Alemlere Rahmet Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu'nu, bütün Türkiye’de olduğu gibi bizde Polatlımızda çeşitli etkinliklerle idrak ediyoruz. Bu tür programlarla Hz. Peygamberimizi anmaktan çok anlamaya çalışmalı, onun evrensel barış, kardeşlik mesajlarını uygulamaya geçirmeliyiz. Âlemlere rahmet, merhamet Peygamberi Hz. Muhammed’in doğumunun 1444’üncü yılında O’nun getirmiş olduğu evrensel mesajları çok iyi anlamalı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla zarar vermemeliyiz. Allah Polatlımızda en güzel örneğini sergilediğimiz milletimizin birliğini, dirliğini bozmasın. Kutlu Doğum Haftası, Türk, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olsun." dedi.

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi'nde 13 Nisan pazartesi akşamı gerçekleştirilecek Kutlu Doğum özel programında Selman Çevik ilahi grubu, Ozan Rahmet Safa, Şair Hasan Ulusoy, Şair Ümit Güzel ve Semazen Grubu yer alıyor. Programın sunuculuğunu Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt yapacak.