Erasmus programı kapsamında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesini ziyaret eden Hırvat öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

2005 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, Taşoluk Mahallesi'nde ‘Empati Gençlik Grubu’ tarafından organize edilen 14 günlük Kahramanmaraş tanıtma programı kapsamında Hırvatistan'dan gelen öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak 'Birlik ve Beraberlik Yemeği'nde buluştu.

Yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Fuat Coşkun, emniyet personeli ve Hırvat öğrenciler katıldı.

Program sonrası konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Coşkun, ''Birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bildiğiniz üzere Hırvatistan'la ortak kültüre sahibiz. Misafirlerimiz buraya gelerek bizleri memnun ettiler, bizleri şereflendirdiler, bizleri onurlandırdılar. Tekrar ülkelerine döndüklerinde ülkemizi tanıtırlarsa çok memnun olurum. Tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum bu davetimizi kırmayıp geldikleri için.'' dedi.

Davet için emniyet personellerine teşekkür eden Hırvat öğrenci Jelena Franotovi, Türk halkının misafir perverliğine, samimiyetine hayran kaldıklarını söyledi.

Yemek sonrası toplu halde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program son buldu.