Şıklığın detaylarda gizli olduğunu bilen kullanıcılar için dünyaca ünlü pek çok markanın farklı tasarımlarını sunan Konyalı Saat, bir asra dayanan geçmişinden gelen tecrübesiyle yeni bir saat almak isteyenlerin beklentilerini karşılayan marka ve model çeşitliliği sayesinde en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlıyor.

Her dönemin, her mevsimin ve her kombinin kadınlar için de erkekler için de vazgeçilmez aksesuarı saat, sadece tarzınızı bütünleyici bir üründen fazlası olarak seçkin zevklerinizin de göstergesi oluyor.

Klasik Modellerin Zamansız Şıklığı

Spor kıyafetlerle birlikte günlük giyiminizin bir parçası olarak da değerlendirebileceğiniz klasik saat modelleri sayesinde modern ve klasik tarzların dengeli beraberliğinden doğan özgün bir şıklıkla dikkat çekebilirsiniz.

Konyalı Saat tarafından sunulan onlarca marka arasında yer alan ve tercihinize göre çelik ya da deri kordonlu olarak seçebileceğiniz saatlerin şık tasarımları sayesinde ağır başlı bir şıklık kazanabilirsiniz.

Rue de Rhone markasına ait modeller, sahip oldukları üstün işçilikle birleşen sağlam çelik kasaları ve safir kristal kadran camlarıyla da beğendiğiniz modeli uzun yıllar boyunca sorunsuzca kullanabilirsiniz. Tissot ise kullanıcılarına kıyafetlerini tamamlayan bir aksesuardan fazlasını sunarak onlara kalite, şıklık ve prestijin kendileri için bir yaşam biçimi; bir hayat felsefesi hâline geldiğini gösterme fırsatı sunuyor.

Özellikle sıra dışı ve detaylı çalışılmış kadran ve kordon tasarımları sayesinde modellerine kattığı modern çizgilerle yorumlanmış klasik şıklığı ile dikkat çeken Tag Heuer markası da 21. Yüzyıl'ın klasik anlayışını gözler önüne sermeyi başarıyor.

Spor Modellerin Enerjik Tarzı

Hayatın her anında hareketli kişiliklerine vurgu yapmak isteyen spor tutkunları için en üst düzeyde dayanıklılıkta üretim yapan markaların renkli ve sıra dışı modelleri, yalnızca aktif bir giyim tazına uyum sağlayacak ürünler olmaktan fazlasını sunarak kapalı mekan ya da açık hava spor faaliyetlerinizde sizlere kronometre, zamanı bölümlere ayırarak takip etme gibi kolaylıklar da sunuyor.

Tasarımlarında kullandığı iddialı renkleriyle ve alışılagelmişin dışındaki çizgileriyle dikkat çeken Diesel ürünleri, işlevsellikleri kadar gündüz ve gece kombinlerinde spor kıyafetlerle sergiledikleri benzersiz uyumla da beğeni topluyor.

Konyalı Saat koleksiyonları arasında bulabileceğiniz Swatch marka ürünler, birer sanat eserini andıran ikonik tasarımlarla sadelikten gelen sofistike bir tarza kavuşmanızı sağlarken Nautica ise denizci kimliğinin altını çizen modellerinin sunduğu üstün dayanıklılık, su geçirmezlik ve işlevsellik özellikleriyle yalnızca denizseverlerin değil; her türlü açık hava spor dalına tutkun kullanıcıların aradıkları modellerin başında geliyor.

Teknolojinin Tasarımla Buluşması

Teknolojinin getirdiği avantajları şık modellerine başarıyla entegre eden Casio ve Puma gibi markaların ürünleri, Konyalı Saat'in zengin çeşitlilikle sunduğu modeller arasında yer alarak günümüzün hayatı kolaylaştıran yeniliklerini aksesuarlarında da deneyimlemek isteyenlere hitap ediyor. Yenilikçi, fütüristik tasarımlara sahip modeller, zamanı keskin bir hassasiyetle takip etmenizi sağlamaktan başka hafif yapıları; alarm, altimetre, termometre, pusula gibi diğer pek çok işlevsel özellikleriyle de tercih ediliyor.

Her zevke ve her tarza uygun modelleri orijinallik garantisiyle sunan Konyalı Saat, 7 gün 24 saat boyunca dilediğiniz zaman güvenli bir şekilde beğendiğiniz saati, kargo ücreti ödemeden almanıza olanak tanıyor. Ayrıca, dilerseniz vade farksız 6 taksit imkanıyla da sahip olabileceğiniz ürünleri, 6 gün içinde iade etme; 15 gün içinde ise değiştirme gibi avantajlarınız da bulunuyor. Üstelik, iade ve değişim işlemlerini doğrudan mağazadan gerçekleştirebiliyorsunuz.