Adana’da bir alışveriş merkezinde, sporu her yaş grubuna sevdirmek amacıyla düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu.

Bir AVM’de gerçekleştirilen festivalde amatörden profesyonele 50 farklı spor dalının; her yaş grubuna ve her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstil ürünleri ve aksesuarları sergilendi. 4 gün süren festivalde, kendi ilgi alanları ve becerileri doğrultusunda seçtikleri yarışmaya katılan ziyaretçiler, spor yapmanın keyfi ile eğlenceyi aynı anda yaşadı.

Yarışmacılar kadar izleyenlerin de büyük heyecan yaşadığı festivalde, katılımcılar basketbol ve dart oyunlarına büyük ilgi gösterdi. Bazı katılımcılar, kurulan potalara atış yaparak 'sayı kralı' olmanın yolunu ararken bazıları da 'dart' oyununda hedefi 12’den vurmak için büyük çaba harcadı.

Spor Festivali’nin en heyecanlı bölümünü ise zamana karşı yarışılarak sıfırdan çadırların kurulduğu kısım oluşturdu. Kendilerine verilen ekipmanları en kısa sürede birbirine monte ederek çadırlarını kurabilen yarışmacılar adeta saniyelerle yarıştı. Spor festivali kapsamındaki tüm yarışmalarda dereceye girenlere sürpriz hediyeler verildi.