Kahramanmaraş'ın en önde gelen projeleriyle farkındalık yaratan Şefkat Elçileri Topluluğu 1.Sucuk Festivalini Yedikuyular Kayak Merkezinde gerçekleştirdi. 
Çok büyük bir katılımın olduğu organizasyona ilgi oldukça güzeldi. Müzik eşliğinde festival tadında gerçekleşen bu eğlence dolu program sayesinde birlikteliklerini ve daha nice güzel projelere imza atacaklarını samimi olarak dile getirdiler.

Konu ile ilgili Haber46'ya açıklamada bulunan Şefkat Elçileri Topluluğu Kurucu Başkanı Ahmet Bilgiç: Çok kısa sürede bir çok okulun kütüphane tadilatlarını, kitap ihtiyaçlarını, ihtiyaç sahibi ailelerin maddi manevi ihtiyaçlarını giderdik. 2 aylık bir süre içerisinde çok büyük projelere imza attık. Arkadaşlarımız bu süre zarfında çok yoğun bir gayret ile çalıştı. Ellerinden gelen tüm destekleri sağladılar. Bu süre zarfında çok yoruldular. Bizde yönetim ekibi olarak kendimize ödül niteliğinde Yedikuyular Kayak Merkezinde sucuk festivali yapmaya karar verdik. 55 üyemizin tamamının katılımıyla, çok güzel bir festivale imza attık. Müzik eşliğinde, oyunlar eşliğinde güzel bir festival oldu. Arkadaşlarımız temiz hava eşliğinde huzurun ve sevincin tadını çıkardı'dedi.