Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No’lu Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu neticesinde Y. Selçuk Türkoğlu yeniden şube başkanlığına seçildi.

Tek adaylı kongrede Y. Selçuk Türkoğlu ve yönetimi oyların tamamını aldı. Yeniden başkan seçilen Selçuk Türkoğlu, yaptığı konuşmada; “Kaldığımız yerden hak mücadelesine devam edeceğiz” dedi.

Kongreye Türkiye Kamu-Sen genel Sekreteri Önder Kahveci, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, MHP Milletvekili Kadir Koçdemir, MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz, CHP İl Yöneticileri ve Milletvekili adayları, MHP Milletvekili adayları, Türk İş Bölge Temsilcisi ve bağlı sendika başkanları ile, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika şube başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Y. Selçuk Türkoğlu, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçildiğini belirterek, “Kamu çalışanlarının ve özelde eğitim çalışanlarının hak ve menfaatleri için kaldığımız yerden mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Verdikleri mücadeleden dolayı haklarında bir çok dava açıldığına işaret eden Selçuk Türkoğlu, “Hakkımızda açılan davalar, soruşturmalar ve incelemeler bilinsin ki bizi yıldırmıyor. Hakkından fazlasını isteyen namert, ancak hakkını gasp edilmesine sessiz kalanda aynıdır düsturu ile mücadeleye devam edeceğiz. Şahsımıza ve yönetimimize gösterilen teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.