Serik Kahramanmaraşlılar Derneği, Eğitim ve Kültürel etkinler kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 104. Yıl dönümünü kutladı.

Merkez Cami müezzini Mustafa Şimşek tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve dua ile başlayan etkinlikte Eğitmen – konuşmacı İsmail ÖĞÜT tarafından yapılan duygusal Çanakkale sunumu ile şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı. 

Çanakkale destanında, bıçağın kemiğe dayandığını, Atatürk’e: “Ben size ölmeyi emrediyorum…” dedirtecek kadar önemli bir mücadelenin adı olduğunu vurgulayan konuşmacı “Şehitlerimiz sayesinde, Mustafa Kemal sayesinde bugün buradayız. Onların fedakar mücadelesi sayesinde ülkemizde özgürce yaşayabiliyoruz” dedi.

Seminere katılan Serikli ve Kahramanmaraşlılar etkinlikten ötürü Serik Kahramanmaraşlılar Derneği yönetimine teşekkürlerini iletti.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi olarak programın ve sunumun hazırlanmasında emeği geçen hemşehrimiz Hilmi Bilici’ye ve mükemmel sunumu ile bizleri etkileyen Tarih öğretmeni İsmail ÖĞÜT öğretmenimize, Merkez Cami müezzini Mustafa Şimşek hocamıza teşekkür ediyoruz.