ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yapımcısı Araştırmacı -Gazeteci Müge Anlı tarafından başlatılan "Sevgi izi" projesi başladı. Kayıpların daha kolay ve kısa sürede bulunması için başlatılan projeye ilk hafta dolmadan 3 bin kişi kayıt oldu. Müge Anlı 1 milyon kişinin sevgi izi yaptırmasını beklediğini söylüyor.

Sevgi izi, öncelikle başta engelliler olmak üzere kaybolma riski olan tüm bireylere yapılmaktadır. Ancak engelli olunmasa da her birey ayrı ayrı sevgi izi yaptırabilecek.

Yakınlarının veya kendilerinin kaybolma riski olduğunu düşünenler Sevgi İzi Kayıt Formunu doldurarak başvuruda bulunacaklar. Formu doldurup KAYDET butonuna tıkladığınızda sistem bir numara veriyor. O numara sol kola yazdırılıyor.O kişi kaybolduğunda kolundaki bu Sevgi İzi onun güvencesi olacak.

MÜGE ANLI FOTO GALERİ

MÜGE ANLI FACEBOOK SAYFASI

SEVGİ İZİYLE KAYIPLAR NASIL BULUNACAK?

Kayıp kişiyle bir şekilde karşılaşan vatandaşlar, o kişinin kolundaki Sevgi İzi'ne görünce önce polise, jandarmaya ya da en yakındaki ilgili birime başvuracak. Ardından sitemiz devreye girecek. Koldaki o "rakam"ı taşıyan kişinin kim olduğu, tüm iletişim bilgileri ilgili birime verilecek ve kişinin bir an önce ailesine kavuşması sağlanacak.

ALİ ÇAM VE İBRAHİM SADRİ'DEN MUHTEŞEM SEVGİ İZİ ŞİİRİ İZLE

Bu site aracılığıyla yakınları kaybolanlar da başvuruda bulunabilecekler... Bu linke başvurarak KAYIP BAŞVURUSU yapabilirsiniz...

Müge Anlı Sevgi İzi iletişim numarası: 0530 151 31 51