Sevgililer Gününe bir gün kala sevgilisi olanları da sevgilisi olmayıp bir sevgilisi olduğunu sananları da bir telaş aldı ki sormayın gitsin. Bir de eşlerinin sevgili olduklarını sananlar, eşlerine sevgili olduklarına inandırmaya çalışanlar var ki, onlar zaten başka bir alem.

Şimdi bu saydığımız kişiler ki orana vurduğumuzda yüzde 54 lük bir çoğunluk oluyor bu kişiler site site gezip sevgilime ne hediye alayım, sevgilime sürpriz yapmak istiyorum ne yapmalıyım, sevgilime şiir yazmak istiyorum ama beceremiyorum benim için sevgilime şiir yazabilir misiniz gibi sorularla googla amcayı rahatsız ediyorlar.

Şimdi google amcanın size yaptığı öneriyi sevgiliniz daha önce görmüşse ve oradan çaldığınızı duyarsa ne yapacaksınız bunu hiç düşünmüyorsunuz tabi. Google amca her şeyi iyi biliyo, sizden de iyi biliyor öyle mi? Kusura bakmayı aslında yazının formatına da aykırı olacak ama "nah" biliyor.

Yahu senin sevgiline karşı olan özel duygularını elin Amerikalısı nerden bilsin... Türk gibi düşünemez ki zaten. Aslında Google amcanın bir türk versiyonu olsa hadi olsun diyelim ama o da yok birader. Bak şimdiden birader dedim bile yani Türk gibi konuşmaya başladım. Bir de bacım dersek tam Türk oluruz işte... Neyse...



Bana kalırsa yukarıdaki resim en güzel hediye. Pazar günü tutun sevgilinizin elinden, tüm sevginizi yüreğine doğru akıtın. Hissetsin bunu. Bundan daha büyük hediye mi olur. Bu arada mutlaka inci boncu isteyen sevgiliniz arkadaşlarına şöyle diyebilir:

"Canım sevgilim bir tek taş hediye almış ki sormayın gitsin. Ama geri iade ettim. Bana hediyesi değil kendisi lazım" gibi bir sözle hava da atabilir.

Ne yazık ki kadınların yüzde 99 u bu tür hediyeleri kabul etmyor. Anlara eliniz değil eline verebileceğiniz bir hediye lazım.



Ben canım sevgilime bir buket çiçek yaptırıp götüreceğim. Bir de başbaşa yemek yeriz belki. Şöyle mum falan yakarız. Bir de şarkı mırıldandım mı değmeyin keyfime... Benim keyfim iyi olur da sevgilimin keyfi nasıl olur onu bilemem işte... Onu da yarıj göreceğiz.


Sevgililer Günü

Yukarıda gül vardı gerçi ama bu da çok hoşuma gitti. Sevgililer Günü için masa hazırlarken tabağa bir tane gül. Of harika be... Ama anlamadığım bu masayı eşimin bana hazırlaması gerekmiyor mu? Neden tüm özel günler kadınlar için? Kadınlar bizim için hiç sürpriz yapmayacak mı, hediye almayacak mı? 

Bu yazıdan hiç birşey anlamadınız değil mi? Zaten anlasanız şaşardım. Ben aslında bu tür özel günlee karşıyım. Tüketim çılgınlığını besleyen bu özel günlri sabote etmek için bu tür makaleler yazıyorum. Sanırım anlamışsınızdır.

Hadi sevgilinizle mutlu yarınlar dileyeyim size... Hoşça kalın...