Şanlıurfa’nın Siverek Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Ağaçhan Parkı'nda kurulan sabit iftar alanı ile her gün bir mahallede kurulan iftar çadırında Ramazan ayının 12. gününde yaklaşık 12 bin kişiye iftar verdi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Her Gün Bir Mahallede İftar Çadırı’ uygulaması kapsamında Ramazan ayının 12. gününde iftar verilen kişi sayısı yaklaşık 12 bin kişiye ulaştı. Ayrıca Ramazan ayı başladığından bugüne kadar 1250 paket gıda paketi dağıtıldığı, 6 bin gıda paketi daha dağıtılacağı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada, "İftar programımız Ağaçhan Parkı'nda her gün sabit olmak üzere her mahallede bir gün iftar yapma şeklinde gerçekleşiyor. Toplamda 900 ile bin arasında kişiye iftar veriyoruz. İftar yemekleri Ramazan ayı boyunca devam edecek. Böylelikle her mahallemize ikişer defa gitmiş olacağız. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırladığımız 6 bin Ramazan kumanyasının 1250 tanesini hak sahiplerine teslim ettik. Bu yöndeki çalışmalarımız da ekiplerimiz tarafından aralıksız sürdürülüyor." dedi.