Siverek Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede bin kişiye iftar yemeği vermeye başladı. Ramazan ayının ilk günü vatandaşlar, ilçenin Şirinkuyu ve Yenişehir mahallesinde ortak alanda kurulan iftar yemeğinde oruçlarını açtı.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Resul Yılmaz, başkan yardımcıları ile vatandaşlar katıldı. Başkan Yılmaz, vatandaşlara iftar yemeği dağıtarak vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Her gün ilçenin farklı noktalarında iftar yemeği kurulacağını belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Rahmet ve bereketin ayı olan ramazan ayında vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeğimizi her gün farklı noktalarda vatandaşlarımıza açacağız. İştirak eden herkese şimdiden teşekkür ederken Ramazan ayının ülkemize, memleketimize hayır ve bereket getirmesini dilerim"

Belediye yetkilileri, yarın ise ilçenin Selimpınar ile Bahçelievler Mahallesi, Bekir Sami Karahan Caddesi üzerinde bulunan Hz. Ali Cami önünde iftar yemeği verileceğini belirtti.