Derneğin Kahramanmaraş şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ali Kenger Lisesi öğrencileriyle Suriyeli çocuklar, Kılavuzlu Mesire Alanı'nda düzenlenen şenlikte bir araya geldi. 35 Suriyeli yetim etkinlikte, Türk öğrencilerle yemek yedi, çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi. Çocuklar, ülkelerinde yaşadıkları olayları da anlattı.
     Şube başkanı Mustafa Timurbanga, ülkelerinde yaşanan savaşta ailelerini kaybeden Suriyeli yetim çocuklar için farklı bir etkinlik organize etmek ve çocuklara yaşadıkları olayları unutturmak istediklerini belirtti.
     Türk halkının bugüne kadar yaptığı yardım ve destekleriyle, Suriyelilerin yanında olduğunu gösterdiğini vurgulayan Timurbanga, şunları kaydetti:
     ''Lise öğrencileriyle bahar şenliği düzenledik. Suriyeli çocukların en azından bir gün, yaşadıkları acı olayları unutmalarını istedik. Şenlikte çeşitli oyunlar oynayan çocuklar gönüllerince eğlendiler. Onların mutlu olmasıyla, biz de mutlu olduk.''
    
     -Suriyelilere 25 milyon TL yardım-
    
     Timurbanga, Kimse Yok Mu Derneği'nin Suriyelilere bugüne kadar 25 milyon TL destek verdiğini belirtti. Şubelerinin de Suriyelilere 1 milyon TL'lik ayni yardımda bulunduğunu ifade eden Timurbanga, ''Buradan hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Siz de bir yetimi sevindirin. Sizin de bir kardeş aileniz olsun. Yetimlerin başını elinizle okşayın ve onları sofranıza oturtun'' ifadelerini kullandı.