10 yıl önce vefat eden SÜTAŞ'ın kurucusu Sadık Yılmaz tarafından başlatılan SÜTAŞ Sünnet Şölenleri'nin bu yıl 15’ncisi gerçekleştirildi.

Kültürpark Taha Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen şölene Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel, SÜTAŞ ailesi ile çok sayıda davetli katıldı. İlçe merkezi ve köylerden 41 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet öncesinde çocuklara araçlarla şehir turu attırıldı. 41 çocuğun salona girişinde tekbirler getirilirken din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı'nın yaptığı duanın ardından konuşma yapan SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel, "Rahmetli babamızı kaybedeli 10 yıl oldu. Onun başlattığı bu mutlu geleneği, çocukları olarak devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. SÜTAŞ ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz." dedi.

SÜTAŞ ailesi adına 41 sünnet çocuğuna hediyeler verilirken, davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Sünnet şöleni müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlenceyle devam etti.